Výzva Asociace podnikatelů a manažerů k vyjádření nesouhlasu s EET

1. prosince 2016 bude spuštěna elektronická evidence tržeb. V souvislosti s tím jsme zaslali živnostníkům a menším podnikům níže uvedené výzvy.

Pokud je to pro Vás možné a chcete-li tuto kampaň podpořit, budeme rádi, když se také zapojíte.

 

1) ZAVŘETE 1.12. KRÁM

Vyjádřete nesouhlas s EET tím, že 1. prosince uzavřete na den svou provozovnu.

Nemůžete-li přerušit provoz na celý den, učiňte tak alespoň symbolicky – na půl hodiny, na hodinu či dvě, zkrátka dle Vašich možností.

Zavřete „krám“, ať se Vás a Vašeho podniku evidence tržeb přímo dotkne nebo ne. Jde totiž o svobodu nás všech, která je postupně ukrajována a EET je jedním z mnoha takových omezení poslední doby.

Dejte o tom vědět!

Řekněte o tomto „bojkotu“ dalším podnikatelům a živnostníkům ve Vašem okolí, aby nás bylo co nejvíce.

Vyvěste na dveře provozovny, na webové stránky či jiné vhodné místo informační leták (naleznete ho ZDE) a vysvětlete tak zákazníkům a kolemjdoucím smysl přerušení provozu.

Dejte nám, prosím, vědět, že jste 1.12. zavřeli. Budeme tak moci monitorovat, kolik podnikatelů se do této akce zapojilo, a výsledné číslo používat v argumentaci proti EET. Napište na adresu info@asociacepm.cz název a místo provozovny.

 

2) SEJDĚME SE 3.12. ZA PĚT MINUT DVANÁCT

V boji za svobodu podnikání je už opravdu za pět minut dvanáct. Přijďte spolu s námi vyjádřit nesouhlas s kroky současné vlády směřovanými proti malému a střednímu podnikání.

Kde?
na Václavském náměstí v Praze, pod sochou sv. Václava
zobrazit mapu

Kdy?
v sobotu 3. prosince 2016 za pět minut dvanáct, tedy v 11:55

Proč?
shromáždění Za svobodu podnikání, proti EET

Shromáždění organizuje naše asociace spolu s Okresní hospodářskou komorou v Jablonci nad Nisou a hnutím Radostné Česko bez EET. Vystoupí zde představitelé všech tří pořádajících organizací – pan Radomil Bábek (APM), Ing. Vladimír Opatrný (OHK Jablonec n. Nisou) a pan Boleslav Buzek (Radostné Česko bez EET).

 

 

Buďme jednotní a ukažme, že se nenecháme omezovat. Stát nás musí respektovat, protože stát je tady pro nás, ne my pro něj.

 

Za Asociaci podnikatelů a manažerů

 

Radomil Bábek
předseda asociace
radomil.babek@asociacepm.cz